Jump to content

SUNTEM ÎN CĂUTARE DE STAFF ACTIV ȘI SERVERE DE ORICE TIP

 • Chatbox

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. ADMINISTRAȚIE ȘI DEZVOLTARE

  1. Zona Administrativă

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

   2
   posts
  2. Zona Utilizatorilor

   Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii administrației.

   43
   posts
  3. Asistență Server

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff.

   5
   posts
  4. 6
   posts
  5. RELAXCS | CLAN GAMETRACKER   (49 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-000000_c

 2. SERVERE PUBLICE

  1. 12
   posts
  2. Counter-Strike 1.6 - Servere Officiale

   Cele mai vândute servere CS 1.6 din 2015 până în prezent. Servitorii din această categorie primesc comunitate gratuități (DNS, categorii, promoție etc.). De asemenea, sunt considerate servere oficiale ale comunității RelaxCS România.

   b_350_20_000000_000000_ff0000_000000.png

   39
   posts
 3. PROIECTE COMUNITARE

   • No posts here yet
  1. Interviuri

   Aici  este sectiunea cunoasteri si a reporterilor! Urmărește interviurile noastre dar și multe altele doar în cadrul acestui proiect.

   • No posts here yet
 4. CATEGORIE GENERALĂ

  1. Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   35
   posts
  2. Gaming, multimedia & tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

   26
   posts
  3. Discuții Tematice & Socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

   38
   posts
  4. Magazin Virtual

   Aici poți publica orice legat de vânzări/cumpărări (inclusiv dispunerea unui calculator că server).

   *Nu suntem responsabili de tranzacțiile efectuate prin intermediul acestui forum. Utilizatorii sunt sfătuiți să-și ia maximul de precauții înainte de finalizarea unei tranzacții pentru a preveni posibilitatea unei înșelăciuni.

   3
   posts
 5. ARHIVĂ GENERALĂ

   • No posts to show
×
×
 • Create New...
Comunitatea RELAXCS WwW.IceGame.Ro NGZ.RO QWOZd2 V